CAZARE

WHERE DO I SLEEP

INSULA SKIATHOS, GRECIA
14-21 SEPT 2024

PACHET BASIC
SEA BREEZE VILA

Include cazare pe 7 nopți în regim self catering (perioada 14-21 septembrie 2024) la una dintre cele 13 vile turistice contractate, în varianta de ocupare solo, dublă, triplă sau cvadruplă (1, 2, 3 sau 4 pers). Alocarea la una dintre vile se va face de către organizator, în funcție de disponibilitatea la momentul rezervării, numărul de solicitanți în cerere (individual, cuplu sau grup) și se va comunica participanților în săptămâna plecării.

Oricare ar fi vila alocată din pachetul de bază, condițiile de cazare sunt similare, iar turiștii beneficiază de proximitatea unora dintre cele mai frumoase plaje din Insula Skiathos:

Koukounaries

Troulos

Kolios

Megali Ammos

Agia Paraskevi

În funcție de dotări și amenajări, camerele la vile sunt împărțite în 3 categorii de comfort: Standard, Mediu și Premium (tariful pachetului basic Sea Breeze diferă în funcție de tipul de cazare ales).

Alissia, Alexis, Aggelos Studio

Zona Koukounaries

Angela, Despo, Michalis Studios

Zona Troulos

Olga

Zona Megali Ammos

Albanis, Alexia

Zona Kolios

Panos, Dream House

Zona Agia Paraskevi

Youla

Zona Achladies

* la care se adaugă și alte vile ce pun la dispoziția turiștilor condiții similare.

Toate camerele la vile sunt luminoase, spațioase și dispun de:

PACHET SUPERIOR
SEA BREEZE HOTEL

Include cazare pe 7 nopți cu mic dejun inclus (perioada 14-21 septembrie 2024) la unul din cele 2 hoteluri contractate (3* sau 4*), în varianta de ocupare solo, dublă sau triplă (1, 2 sau 3 pers). Alocarea la unul dintre hoteluri se va face nominal, în funcție de opțiunea fiecărui participant la eveniment care optează pentru pachetul superior (cost suplimentar în funcție de categoria hotelului).

Hotel Skiathos Palace 4*

Zona Koukounaries

Hotel Kassandra Bay 5*

Zona Koukounaries

* la care se adaugă și alte hoteluri ce pun la dispoziția turiștilor condiții similare.

Hotelurile dispun de: