TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI WWW.SEABREEZE.RO

Acest document se referă la condițiile în care poate fi utilizat website-ul www.seabreeze.ro.
Accesând sau utilizând website-ul www.seabreeze.ro, sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai jos. Acest website este deținut și administrat de Sfara 1999 SRL.

DREPTURILE UTILIZATORULUI

Utilizatorul site-ului www.seabreeze.ro are dreptul să vizualizeze site-ul pe monitorul calculatorului, să tipărească părți ale conținutului site-ului pe suport de hârtie și să salveze pagini în format electronic, doar în scopuri personale, non-comerciale.

Conținutul site-ului este proprietatea Sfara 1999 SRL și nu poate fi folosit / preluat de către terți decât cu acordul scris al societății.

OBLIGATIILE UTILIZATORULUI

Sunteti de acord să respectați următoarele obligații, incluzând (fără a se limita):

 • aveți responsabilitatea financiară pentru toate tranzacțiile efectuate în contul sau în numele dvs.;
 • aveți vârsta peste 18 ani și capacitatea legală de a iniția acțiuni juridice;
 • garantați veridicitatea datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.; 
 • nu aveți dreptul să utilizați site-ului în scopuri speculative, sau în scopul generării de rezervări false sau frauduloase;
 • vă este interzisă transmiterea materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii;
 • aveți obligația de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afișa, licenția sau reproduce conținutul site-ului cu excepția utilizării în scop personal și necomercial.

Utilizatorul site-ului www.seabreeze.ro nu are dreptul să folosească (în forma existentă sau modificată) în scop comercial conținutul site-ului.
Utilizatorul site-ului www.seabreeze.ro nu are dreptul să înlăture notificarea despre drepturile de autor și/sau marca înregistrată de pe copiile conținutului. Copiile vor fi făcute doar conform termenilor de utilizare.
Utilizatorul site-ului www.seabreeze.ro nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descărcarea pagina cu pagina a conținutului site-ului.

Solicitările privind republicarea sau redistribuirea de conținut vor fi adresate către Sfara 1999 SRL la adresa contact@seabreeze.ro.

CONDITIILE GENERALE DE REZERVARE SI ACHIZITIONARE DE SERVICII PE SITE-UL WWW.SEABREEZE.RO

Orice rezervare efectuata pe site va fi considerata drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic. Daca cererea / rezervarea dvs. este conforma, va fi acceptata, si veti primi un e-mail de confirmare tranzactional din partea Sfara 1999 SRL. Contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice si documentele de calatorie va vor fi transmise de catre consultantii de vanzari ai societatii. 

Toate serviciile turistice afisate pe site pot fi rezervate automat sau la cerere, in functie de disponibilitatea partenerilor nostri (hotelieri si / sau operatori transport persoane).

Termenii si conditiile partenerilor nostri ce vor furniza serviciile pe care le achizitionati se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui Site. Termenii partenerilor nostri pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.

In momentul navigarii dvs. pe Site, veti putea observa referiri la diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si va rugam luati legatura cu Sfara 1999 SRL pentru detalii complete.

ANULARI / MODIFICARI

Anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat se va face in functie de Termenii si Conditiile fiecarui Furnizor/partener. In cazul in care doriti anularea sau modificarea unui serviciu rezervat sau achizitionat, este responsabilitatea dvs. de a informa in scris sau telefonic Sfara 1999 SRL despre intentiile dvs.

In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.

Sfara 1999 SRL sau Furnizorul accepta toate formele de cereri scrise. Sfara 1999 SRL sau Furnizorul nu pot anula / modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea dvs ferma. Puteti anula rezervarea dvs prin intermediul Site-ului in concordanta cu termenii si conditiile Furnizorului.

In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita la: anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), Sfara 1999 SRL isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Furnizor.

PLATA

Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe site si nu ne asumam nicio responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.

In functie de termenii si de conditiile impuse de hoteluri, in momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in contul Sfara 1999 SRL, al hotelului sau al reprezentantului acestuia, dupa caz.

Sfara 1999 SRL nu-si asuma nici o obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente serviciilor turistice comandate.

Sfara 1999 SRL isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot sa apara la momentul rezervarilor. In acest caz veti fi informat despre comisioanele aplicabile. Sfara 1999 SRL isi rezerva dreptul de a transfera costurile generate de penalizarile de charge back.

TRANSFER BANCAR / VIRAMENT

Daca alegeti aceasta optiune de plata vi se va transmite prin e-mail o copie a facturii fiscale, pe baza careia puteti efectua plata. Trebuie sa tineti cont de faptul ca puteti opta pentru aceasta modalitate de plata doar daca mai exista cel putin 72 ore pana la termenul limita de emitere a biletului de avion/documentelor de calatorie.

BANCA TRANSILVANIA – RON RO95BTRLRONCRT0371389801
BANCA TRANSILVANIA – EUR RO45BTRLEURCRT0371389801 swift code BTRLRO22

NUMERAR

Plata in numerar se poate face in LEI sau EUR :

 • la sediul din: Str. Calea Turzii nr. 16, Cluj-Napoca, 400193, Cluj, Romania.
 • in orice sucursala a Bancii Transilvania – in acest caz vi se va transmite prin fax sau e-mail o copie a facturii fiscale, in baza careia veti depune banii in contul specificat pe factura. Depunerile se fac direct in conturile curente, nu exista alte conturi dedicate.

IMPORTANT DE STIUT!

Pentru platile prin cardurile bancare, Sfara 1999 SRL nu percepe nici un comision!

Sea Breeze (SC SFARA 1999 SRL) are incheiate parteneriate cu: Banca Transilvania. De asemenea, posesorii cardurilor de tip, Star BT pot plati in rate serviciile achizitionate cu ajutorul acestor instrumente de plata, urmand a deconta ratele cu banca emitenta a cardului.

In vederea finalizarii tranzactiei in conditii optime va trebui sa furnizati:

• Numele posesorului de card
• Codul cardului (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului, fara spatii)
• Data expirarii cardului
• Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura)

Tranzactiile se vor efectua in lei, indiferent de cardul dumneavoastra, in conditiile agreate cu Banca emitenta a cardului dumneavoastra. Pentru efectuarea tranzactiei pe site-ul nostru, nu se percepe niciun comision suplimentar. 

CLAUZE DE NERASPUNDERE

Site-ul www.seabreeze.ro este un site cu continut informativ. Sfara 1999 SRL nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea informatiilor. Aceste informatii pot fi preluate automat din sisteme externe prin conexiuni informatice si pot fi confirmate de agentie numai in momentul efectuarii rezervarilor.
Sfara 1999 SRL nu garanteaza in niciun fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site. Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nicio raspundere, de orice natura, pentru Sfara 1999 SRL.

Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii sau angajament din partea Sfara 1999 SRL.

Sfara 1999 SRL nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.seabreeze.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.

Sfara 1999 SRL actioneaza si ca agent pentru terti furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini precum si alti furnizori de servicii turistice.

Sfara 1999 SRL nu-si asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de furnizori si nu garanteaza in niciun fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site.

MODIFICARI IN TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE

Sfara 1999 SRL poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor Sfara 1999 SRL si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti.

Acest site poate contine link-uri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului www.seabreeze.ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.

DATE PERSONALE

 • Ce informații colectăm: nume, prenume, numar telefon, adresa domiciliu, adresa de e-mail, serie si nr. carte de identitate, serie si nr. pasaport, CNP, IP, data nasterii, varsta copiilor, numele companiei (dacă este aplicabil), numărul de înregistrare TVA (daca este cazul).
 • Cum utilizăm datele dvs.: pentru scopuri de business și administrative (în special pentru a vă contacta și pentru a procesa comenzile pe care le plasați pe site-ul nostru), pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale, pentru a de a promova bunurile și serviciile noastre și în legătură cu drepturile și obligațiile noastre legale.
 • Dezvăluirea datelor despre utilizatori către părți terte: minimul necesar pentru a ne indeplini obligatiile contractuale pe care le avem fata de dvs. – furnizorilor de servicii hoteliere, de transport, turistice, pentru funcționarea afacerii, pentru respectarea obligațiilor legale.
 • Cum sunt securizate datele dvs.: prin utilizarea de soluții tehnice si organizatorice precum: stocarea de informatii pe servere securizate, criptarea transferurilor de date către și de la serverele noastre utilizând tehnologia SSL, criptarea operatiunilor de plată pe site folosind tehnologia SSL, permiterea accesului la datele dvs. personale doar când este necesar, criptarea datelor personale, criptarea e-mailurilor, pseudonimizarea și / sau anonimizarea datelor personale.

Utilizatorii site-ului www.seabreeze.ro isi pot exercita drepturile prevazute de Regulamentul (UE) 2016/679 (Regulamentul general privind protectia datelor), respectiv:

 • dreptul de a accesa datele și a primi informații despre utilizarea acestora;
 • dreptul de a cere corectarea și/sau completarea informațiilor (dreptul la rectificare);
 • dreptul de a cere ștergerea datelor (dreptul de a fi uitat);
 • dreptul de a restricționa utilizarea datelor;
 • dreptul de a primi datele într-un format portabil;
 • dreptul de a se opune prelucrarii datelor;
 • dreptul de a-si retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor;
 • dreptul de a apela către o autoritate de supraveghere.

prin transmiterea unei cereri catre adresa de e-mail: protectiedate@seabreeze.ro

Pentru detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Sfara 1999 SRL, puteti accesa site-ul www.seabreeze.ro sectiunea Protectia datelor.

TERMENI, REGULI SI REGULAMENTE SEA BREEZE

Prezentele Reguli și Regulamente se aplică utilizatorilor site-ului în momentul navigării pe site, al achiziționării biletului de participare la evenimentul Sea Breeze, respectiv participanților din momentul primirii biletului de participare și până în ultima zi a Evenimentului, precum și pe durata Evenimentului.

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica prevederile prezentului Regulament în mod unilateral, fără notificare prealabilă, acestea fiind imediat aplicabile din momentul publicarii lor pe site.

LUCRURI / OBIECTE PE CARE PARTICIPANTII NU LE POT ADUCE CU EI LA LOCATIILE EVENIMENTULUI
 • Mâncare și băuturi
 • Droguri
 • Cuțite
 • Arme, explozivi (indiferent dacă sunt deținute legal) etc.
 • Alcool
 • Animale
 • Hamace
 • Materiale publicitare
 • Mobilă de plajă
 • Difuzoare, amplificatoare sau sisteme de sune
 • Vehicule aeriene/drone nepilotate

Această listă nu este exhaustivă, Organizatorul având dreptul de a interzice accesul la locațiile Evenimentului în măsura în care obiectul deținut de participant ar putea pune în pericol siguranța celorlalți participanți sau poate prezenta un pericol pentru desfășurarea în siguranță a Evenimentului.

1. REGULI GENERALE

1.1 Prezentele Reguli și regulamente se vor numi și Termeni și Condiții („TC”) și se vor aplica în ceea ce privește evenimentul Sea Breeze la cazari si în zonele desemnate din Insula Skiathos, Grecia (Locația).

1.2. Prezentele TC conțin regulile pe care fiecare participant trebuie să le respecte în relație cu organizatorul și ceilalți participanți la Eveniment.

1.3. TC pot fi accesate la www.seabreeze.ro/terms-and-conditions.

1.4. Organizatorul are dreptul de a modifica TC ori de câte ori, fără o notificare prealabilă a Participantului. Orice modificare va fi afișată pe site-ul Organizatorului. Modificarea este de aplicare imediată începând cu momentul publicării.

1.5. Prin achiziționarea biletului de participare, Participantul declară că a citit, a înțeles și s-a obligat să respecte prezentele TC.

2. PARTICIPAREA LA LOCATIILE eVENIMENTULUI

2.1. Accesul la locațiile evenimentului va fi acordat doar acelor Participanți care dețin o brățară valabilă oferită de Organizator la sosirea în Skiathos. Doar o brățară purtată la mână, intactă, va asigura dreptul de intrare în locațiile evenimentului. Organizatorul își rezervă dreptul (prin colaboratorii săi) de a verifica brățările ori de câte ori consideră necesar, la intrarea locației sau în interiorul locației. Menținerea integrității brățării este obligația exclusivă a Participantului, iar Participantul este singurul responsabil pentru pierderea, deteriorarea sau distrugerea brățării.

2.2. În cazul în care brățara este deteriorată sau pierdută, Participantul trebuie să ceară Organizatorului o nouă brățară.

2.3. Participanții sunt obligați să informeze Organizatorul cu privire la orice defect al brățării în momentul primirii și să solicite imediat înlocuirea sau repararea brățării.

2.4 Accesul minorilor la locațiile evenimentului este interzis.

2.5. În cazul în care în urma verificărilor efectuate la intrările în locație, Organizatorul identifică obiecte care nu sunt conforme cu prevederile Regulamentului, acele obiecte vor fi ridicate și nu vor fi returnate. Participanții au dreptul să se întoarcă și să-și lase obiectele respective în afara locației (de exemplu: mașină, hotel etc.) sau să le arunce în locurile special amenajate pentru gunoi. Obiectele ilegale sau obiectele deținute ilegal vor fi confiscate.

2.5. În cazul în care sunt identificate articole ilegale (ex. droguri, stupefiante) sau obiecte obținute ilegal (ex. arme de foc fără permis), Organizatorul va anunța autoritățile și vor fi luate măsurile necesare. În cazul în care se găsesc arme obținute în mod legal, accesul nu va fi permis, deoarece este contrar Regulilor și Regulamentelor oficiale. Ne rezervăm dreptul de a interzice accesul în locații acestor persoane și de a le evacua imediat din perimetru.

2.6. Accesul în locații cu substanțe psihotrope și stupefiante, prevăzute de Legea 339/2005 (inclusiv medicamentele care conțin astfel de substanțe) este strict interzis. Deținerea în scopuri medicale a medicamentelor care conțin substanțe psihotrope și stupefiante este exceptată, numai dacă acestea sunt însoțite de prescripție medicală. În consecință, Participanții trebuie să aibă asupra lor rețeta medicală, respectiv li se recomandă să nu transporte mai multe medicamente care conțin substanțe psihotrope și stupefiante decât cele prescrise de prescripția medicală. În cazul suspiciunii că Participanții sunt în posesia unor substanțe care, la prima vedere, ar putea fi clasificate drept psihotrope și substanțe stupefiante, Organizatorul are dreptul de a sesiza autoritățile competente în vederea verificării prescripției medicale. În ceea ce privește medicamentele care nu conțin substanțe psihotrope și stupefiante, nu există nicio limită, dar se recomandă aducerea unui număr de medicamente care să acopere doar perioada evenimentului.

3. REGULI ALE EVENIMENTULUI

3.1. Participanții nu pot aduce alcool, alimente sau alte lichide de orice fel în locațiile evenimentului.

3.2. Participanții pot participa la eveniment doar pe propriul risc. Participanții declară că sunt apți fizic și psihic să participe. Persoanele cu afectiuni psihice sau fizice, pentru care zonele aglomerate, expunerea la soare, intrarea în mare, zgomotele puternice, efectele sonore deosebite sunt un factor de risc, își asumă întreaga responsabilitate pentru daunele pe care le pot suferi prin participare.

3.3. Organizatorul va anunța în timp util orarul la locațiile evenimentului. Orarul poate fi supus unor modificări, din motive independente sau din voința Organizatorului, fără nicio notificare prealabilă a Participanților și fără ca aceștia să poată pretinde repararea vreunui astfel de prejudiciu suferit.

3.4. Organizatorul informează toți Participanții că, în cazul unor condiții meteorologice extreme, cum ar fi furtuni, grindină, vijelie etc., Organizatorul are dreptul de a amâna, suspenda sau anula parțial/în totalitate evenimentul în anumite locații, fără notificarea obligatorie a Participanților în cazul în care nu este timp suficient și fără ca aceștia să poată cere despăgubiri pentru orice prejudiciu astfel suferit.

3.5. Organizatorul arată că utilizarea de către Participanți a transportului public (autobuze, taxi, car-sharing, etc.) nu este asigurată de către Organizator, acesta din urmă nefiind responsabil pentru eventualele daune suferite din cauza operatorilor de transport. De asemenea, Organizatorul nu oferă nicio garanție cu privire la posibilitatea Participanților de a utiliza transportul în comun la ora dorită și exclude în mod explicit acordarea vreunei reduceri/voucher ulterioare sau plata unor daune, compensații sau despăgubiri de orice fel către Participant. Organizatorul va pune la dispoziție participanților un orar de transport public în timp util.

4. REGULI DE CONDUITA IN INTERIORUL LOCATIILOR EVENIMENTULUI SI LA SPATIILE DE CAZARE

4.1. Toți Participanții trebuie să respecte regulile sociale, legale și statutare stabilite în acest TC. Participanților nu le este permis să desfășoare activități care ar putea pune în pericol sau ar putea afecta în alt mod siguranța sau drepturile altor Participanți. Organizatorul nu are nicio răspundere pentru daune materiale sau fizice cauzate ca urmare a nerespectării Regulamentului și va putea pretinde despăgubiri de la cei vinovați de încălcarea acestuia.

4.2. Traficul sau consumul de droguri este ilegal, strict interzis și va fi pedepsit conform legilor în vigoare. Dacă în posesia dumneavoastră vor fi găsite substanțe ilegale, brățara dumneavoastră va fi confiscată.

4.3. Participanții sunt obligați să respecte integritatea și să nu distrugă spațiile de cazare sau locațiile evenimentului și mediul înconjurător, inclusiv orice fel de construcții sau/și zone naturale. De asemenea, Participanții se obligă să respecte modul de alocare a spațiilor de cazare și să nu depășească capacitatea de cazare a camerelor. În ceea ce privește conduita la cazare, Participanții se obligă:

– să nu arunce hârtie/șervețele umede și alte articole de igienă în vasul de toaletă (pericol de înfundare)

– să nu lase aerul condiționat pornit când nu sunt în cameră (pericol de incendiu)

– să păstreze documentele cu privire la programul Evenimentului, locații, hartă și date de contact ale Organizatorului primite la sosire

4.4. Participanții declară prin achiziționarea biletului de participare la eveniment că au luat la cunoștință și acceptă că alocarea cazării la vilele din cadrul pachetului Basic (Standard/Medium/Premium) se va face de către Organizator cu 7 zile înainte de sosirea la destinație. Organizatorul își rezervă dreptul și Participantul acceptă furnizarea serviciilor de cazare și la alte structuri de cazare decât cele 13 enumerate pe site (vile turistice sau hoteluri), cu condiția ca acestea să fie la un nivel calitativ cel puțin egal cu cele din ofertă.

4.5. În timpul evenimentului, Organizatorul și partenerii Organizatorului au dreptul de a înregistra și fotografia evenimentul. Participanții sunt conștienți de posibilitatea de a apărea în astfel de materiale fără a putea pretinde drepturi cu privire la materialele respective. Organizatorul are dreptul de a utiliza aceste materiale, de a le publica pe site-uri web sau diverse canale (ex Youtube, Facebook, Instagram etc.) și de a le folosi în campanii de publicitate fără a compensa în vreun fel Participantul.

4.6. Participanții au dreptul de a filma și fotografia zonele la care au acces, dar pot folosi materialul exclusiv în scopuri personale. Participanților li se permite să posteze videoclipuri și fotografii online, numai în măsura în care aceasta nu afectează drepturile altor Participanți sau drepturile Organizatorului. De asemenea, Participanții vor recunoaște că pentru anumite activități, Organizatorul poate restricționa sau interzice filmarea și/sau fotografierea. În cazul nerespectării acestei obligații, Organizatorul va cere Participantului încetarea activității neautorizate și/sau ștergerea postărilor/înregistrărilor publice, având întreaga răspundere pentru astfel de daune.

! Este strict interzisă operarea de drone peste locațiile evenimentului sau instalarea și/sau utilizarea echipamentelor profesionale de filmare.

4.7. Participanții recunosc că orice activitate comercială sau publicitară, precum și promovarea de produse, servicii, activități, idei, mișcări culturale sau politice, sunt interzise pe toată durata evenimentului, fără acordul scris prealabil al Organizatorului.

4.8. Este interzisă folosirea focului, prin orice mijloace și a materialelor inflamabile pe toată durata evenimentului.

5. LOST & FOUND

5.1. Toate obiectele pierdute trebuie aduse la reprezentanții Organizatorului. Proprietarii lor de drept le pot primi înapoi urmând o procedură pusă în aplicare de Organizator pentru a identifica articolul și proprietarul. Organizatorul va păstra articolele timp de maximum 10 zile din momentul primirii articolului și va încerca să returneze articolul proprietarului de drept.

5.2. În cazul în care proprietarul de drept nu este identificat sau proprietarul nu se prezintă, obiectul va fi predat autorităților sau va fi eliminat.

5.3. În cazul articolelor perisabile sau cu o deteriorare rapidă, termenul de 10 zile ar putea fi redus fără notificare prealabilă.

6. PLATA PENTRU SERVICII SI PRODUSE

6.1. Fiecare Participant la eveniment care prezintă o brățară va beneficia de o reducere între 10% și 15% la locațiile evenimentului și alte locații partenere, care vor fi comunicate în timp util.

7. GARANTII SI RASPUNDERE

7.1. Organizatorul garantează accesul și utilizarea serviciilor prevăzute în pachet pe tot parcursul evenimentului fiecărui Participant.

7.2. Organizarea evenimentului sau activitățile de la locații pot fi modificate unilateral în caz de forță majoră sau de cazuri fortuite. Datele activităților de la locații nu vor fi modificate în cazul unor condiții meteorologice minore (ploi, zile înnorate etc.) Intervenția unor măsuri administrative, recomandări oficiale și/sau intrarea în vigoare a normelor legale din partea autorităților naționale sau locale care face imposibila sau excesiv de oneroasa desfășurarea evenimentului în condițiile prevăzute de Organizator sunt asimilate cazurilor de forță majoră.

7.3. În caz de război, revoltă, atac terorist, demonstrații, embargo economic, accident, incendiu, dezastre naturale, cutremure, inundații, scurtcircuit major, epidemii, rezoluții oficiale sau alte situații care nu pot fi prevăzute sau nu pot fi controlate de către Organizator sau Participant, niciuna dintre părți nu este obligată să respecte obligațiile prezentului regulament.

7.4. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica orarul activităților la locații, atunci când în opinia sa există o cauză justificată (ex: circumstanțe meteo, siguranță etc.). Participanții nu au dreptul să pretindă despăgubiri pentru o astfel de modificare.

7.5. Organizatorul nu își asumă responsabilitatea pentru daunele survenite la locurile de cazare sau la locațiile evenimentului, care nu au fost cauzate de reaua voință sau neglijența Organizatorului.

7.6. Organizatorul nu este responsabil pentru nicio situație care are loc în afara locațiilor evenimentului.

7.7. Participanții vor fi trași la răspundere pentru orice și toate daunele cauzate Organizatorului, colaboratorilor săi sau terților, prin nerespectarea prevederilor legale sau a prevederilor prezentului Regulament.

7.8. Organizatorul are dreptul, cu efect imediat, de a interzice accesul sau de a cere Participantului să părăsească locația evenimentului în cazul încălcării prezentului Regulament sau a unei prevederi legale aplicabile.

8. DREPTURI PROPRIETATE INTELECTUALA

8.1. Organizatorul deține toate drepturile de proprietate intelectuală asupra numelor comerciale, siglelor, adreselor de e-mail, numelor de domenii sau URL-urilor, semnelor utilizate în corespondență, baze de date, grafice, e-mail, cărți de vizită și alte materiale, semne, logo-uri, mărci comerciale precum și materialele, textele și toate informațiile, indiferent dacă sunt sau nu înregistrate, utilizate pe seabreeze.ro sau pe alte canale/platforme online legate de evenimentul Sea Breeze. Cele de mai sus nu pot fi copiate, utilizate sau distribuite în scopuri comerciale fără acordul specific al Organizatorului.

8.2. Toate lucrările de artă realizate de colaboratori și/sau de angajații săi în cadrul evenimentului, precum fotografii, videoclipuri, texte, elemente grafice etc. sunt proprietatea Organizatorului și sunt protejate de legislația națională și internațională.

9. LITIGII

9.1. Orice conflict apărut între Organizator și Utilizatori și/sau Participanți ca urmare a participării la eveniment, achiziționării biletelor sau utilizării Site-ului se va rezolva pe cale amiabilă. Dacă acest lucru nu este posibil, soluționarea conflictelor este de competența instanțelor române din Cluj-Napoca.

9.2. Legea aplicabila este legea română.

10. DISPOZITII FINALE

10.1. Prin achiziționarea pachetului, fiecare Participant declară că a luat cunoștință de toate prevederile prezentului Regulament și se obligă să le respecte.

10.2. În cazul declarării nule sau inaplicabile a oricăreia dintre clauzele prezentului Regulament, restul clauzelor vor continua să-și producă efectele, iar clauza declarată nulă sau inaplicabilă va fi înlocuită cu o nouă clauză care reflectă voința Organizatorului cât mai aproape posibil.