PROGRAM

SUMMER AWAITS

16-23 SEPT 2023

Sea Breeze inspiră vreme caldă, nisip fin și muzică bună pe fundal - combinația perfectă pentru relaxare pe malul mării sau pentru distracție cu prietenii.

Ne pregătim pentru o săptămână de fun și relaxare la prima ediție Sea Breeze. Va fi ceva pentru toată lumea, indiferent dacă vrei să petreci sau să stai chill pe plajă cu iubitul/iubita. Ne vor încânta apusurile pe plajă, muzica bună și de frumusețea insulei. Ca idee, majoritatea party-urillor vor fi pe timp de zi, dar vom avea destule opțiuni și pentru cei ce vor să se intindă după miezul noptii. Vom reveni cu mai multe informații despre djs și programul evenimentului cât de curând.

Beach Party - Skiathos - Greece - Sea Breeze - Website

Beach Party

Plajă, soare, mare, apă turcoise,  muzică și multă bere. Nu sună rău.

Avem beach barul nostru și plaja noastră, unde nu ne deranjează nimeni. Nimic nu e departe pe insula asta așa că nu-ți face probleme cum ajungi acolo și ce se întâmplă dacă vrei să pleci și în altă parte. You probably won’t.

Detalii în curând

Aerial drone photo of beach of Tsougria - Skiathos - Greece - Sea Breeze - Website

The Remote Island Experience

Mai avem o insulă tare cool și cam virgină lângă Skiathos, cu o plajă tare faină și un beach bar pe ea. Sună bine, mai ales că amenajăm locul să ai impresia că ești la un party în Caraibe. Se numește Tsougria și este un adevărat paradis ascuns, la 10 minute cu barca de Skiathos. Sau o ora dacă te țin plămânii să înoți (noi nu recomandăm asta).

Detalii în curând

Revenim cât
de curând
cu programul
pe zile.