RUTA &
PROGRAM

ZIUA 1 - MEET & GREEK

Alimos Marina/ Zeas Marina (Meet & Greek)

Penarrubia  Lounge – Alimos (Welcome Party)

După ce ți-ai ales camera și te-ai acomodat pe barcă, te așteptăm la Welcome Party la Penarrubia Lounge. Adună-ți prietenii sau echipajul și hai să dăm startul unei aventuri epice de o săptămână, despre care cu siguranță vei vrea să le povestești tuturor!

ZIUA 2 - BEACH PARTY

Russian Bay (Beach Party)

În urma tuturor experiențelor pe care le-am trăit până acum pe barcă, un lucru e cert: N-ai cum să uiți prima zi de sailing! Fii gata să arunci cu ”Wow!” în stânga și în dreapta, să te bucuri de peisajele uimitoare pe care ți le oferă această ”primă întâlnire” și să postezi până îți enervezi prietenii care au rămas acasă.

Pe seară ancorăm la plaja Russian Bay unde ne așteaptă o cină delicioasă pregătită de niște localnici extrem de simpatici. Și pentru că orice seară epică are nevoie și de o petrecere pe cinste, dăm muzica tare cu DJ-ii tăi favoriți de acasă și reîncingem nisipul, dar și spiritele.

ZIUA 3 - EXPLORE THE ISLANDS

Poros & Hydra

Încă de la intrarea în port, insula Poros te invită să o explorezi și să-i descoperi toate secretele. Fie că o iei la pas sau închiriezi un ATV, cea mai verde insulă a golfului Saronic o să te cucerească instant cu frumusețile sale, cu pădurile de pini și cu arhitectura neoclasică.

Localizată în inima Golfului Saronic, Hydra este, într-adevăr, o insulă aparte. Conacele elegante din piatră, aleile înguste, faptul că pe insulă nu se circulă cu mașini, ci doar cu măgari, magazinele mici, bisericile impunătoare, toate acestea creează un peisaj mirific care poate fi observat încă dinainte de a intra în port.

ZIUA 4 - BOATS POOL PARTY

Dokos Bay (The Circle Raft)

Una dintre cele mai așteptate experiențe ale acestei vacanțe este, de departe, petrecerea în piscina creată de bărcile așezate în cerc. Muzica va răsuna din mijlocul cercului în apropierea insulei Dokos, toate costumele de baie vor dansa în apă și pe punte, iar sticlele de prosecco sunt primele care vor rămâne goale. Pe seară vom savura împreună un apus superb văzut din barcă, iar peste noapte vom rămâne ancorați în Dokos Bay, un golf pustiu unde liniștea ne va acoperi precum un cearșaf rece.

ZIUA 5 - ENZZO PARTY

Porto Heli Enzzo (club party)

Din când în când trebuie să ne mai și întoarcem cu picioarele pe pământ, la propriu. Așadar, după încă o zi de navigat, seara se termină la Enzzo Musicafe în Porto Cheli, un loc de întâlnire cosmopolit, plin de plaje sărutate de soare, vile de vară, iahturi și o viață de noapte plină de culoare.

ZIUA 6 - KANALI PARTY

Kanali Beach (beach party)

O plajă privată, ascunsă de ochii curioșilor prin pinii impunători, care va găzdui una dintre cele mai tari petreceri Sea Breeze Archipelago. Un loc unde cu siguranță vei vrea să le dai tuturor cu seen pentru a te distra și pentru a te pierde în mulțime pe muzica ta favorită.

ZIUA 7 - EXPLORE EGHINA

Eghina

Mahmuri de nostalgia gândului că vacanța e pe terminate, ziua șapte este dedicată explorării insulei Eghina, cunoscută și ca insula fisticului. O ultimă ancorare pentru a descoperi delicioasele suveniruri, pe care, cel mai probabil, vei vrea să le păstrezi pentru tine. 

ZIUA 8 - CHECK OUT

Alimos Marina/ Zeas Marina

WHAT HAPPENS ON THE YACHT, STAYS ON THE YACHT

VEZI HARTA & TRASEUL

Click pentru a mări harta

Insula Eghina (Aegina), cunoscută ca fiind insula fisticului, este una dintre cele mai aerisite insule din Grecia. Pentru că aici nu se face turism de masă, ci doar individual, este preferată de cei care caută liniştea şi autenticitatea spiritului grecesc.

Aflată în inima grupului de insule Saronic, Hydra este o insulă pitorească, plină de conace elegante. Pe insulă nu circulă mașini, iar aprovizionarea și transportul se realizează ca acum 100 de ani, cu ajutorul măgarilor.

O insulă plină de conace impresionante, Spetses este cunoscută mai ales pentru atmosfera sa elegantă, precum și pentru interdicția mașinilor, care îi menține atmosfera calmă. Pe lângă portul de iahturi, pe insulă se mai găsesc și hoteluri de tip boutique, restaurante sofisticate și plaje izolate cu ape turcoaz.

Vizavi de Hydra se afla orasul turistic Ermioni. Orașul este popular pentru plajele sale plăcute și pentru o serie de clădiri istorice, inclusiv Biserica Taxiarchon. La est se află ruinele portului antic Ermioni într-un cadru frumos chiar în vârful mării.

Insula Dokos, muntoasă și masivă, închide parțial golful Hydra la sud-vest. Coasta sa este abruptă aproape peste tot, lângă punctul de intrare estic al Golfului Skindos, la nordul insulei, care oferă mai multe posibilități de ancorare. Dokos este locuit de câteva familii și are unul dintre cele mai bune golfuri mici pentru oprire pentru a înota. Puțin cunoscut, Dokos adăpostește ruine ale Elenului II timpuriu și locul de odihnă al celei mai vechi epave cunoscute, descoperit de Cousteau, într-un golf încântător – snorkeling grozav!

Această insulă este un micuț Rai cu peisaje care îți taie respirația, plaje pitorești și taverne pe malul mării. O oază de natură cu mult șarm și clădiri cochete din Golful Saronic.

Este un paradis popular pentru proprietarii de bărci din Peloponez, împreună cu satul vecin Ermioni și insula Spetses. Oferă un număr mare de plaje minunate, vile impunătoare, stațiuni de lux, viață de noapte plină activă și fructe de mare proaspete. Portul natural și portul de agrement din Porto Heli au devenit o destinație de vară îndrăgită de celebrității. Bucurați-vă de peisajul verde împreună cu țărmurile fermecătoare și apele turcoaz.

Agistri este o insulă verde, luxuriantă, cu multe bijurerii pitorești și nealterate, în ciuda apropierii sale de capitala Greciei, Atena.

Insula oferă o liniște surprinzătoare,, precum și peisaje extraordinare și plaje uluitoare, cu oportunități pentru multe activități în aer liber.